Anne-Mette Lehrskov - billedkunstner


Humoren og den finurlige vinkel er gennemgående i Anne-Mettes kunst.

Vore forfædre kunne trylle med materialerne, men var bundet af traditionerne. Vi kan bruge de gamle maleteknikker frit - og det har Anne-Mette skabt rigtig mange forgyldninger ud af!

Hun bruger slagkobber og slagmetal så florlet, at det stikker af ved første åndepust. Ætses med eddike, og straks kommer de listende: folk og katte, kvinden i chador, og manden ved havelågen. Fanges med stregen.

Anne-Mette er også en passioneret artmoney-kunstner. VIl man se mere kan man klikke ind på hendes hjemmeside eller på www.artmoney.org.

I sit galleri på Mors arbejder hun med både maleri og skulptur og er aktiv i både Thyarts og kunstnergruppen Kvindernes Rædselskabinet.

Søjlegalleriet midt i en kunstner-oase


Søjlegalleriet er mit galleri og værksted på Mors. I Århus var jeg medlem af kunstnergruppen De skæve søjler - deraf navnet.

Det er godt at arbejde, når solen står ind gennem ruderne, eller blæsten stryger stærkt over landet. Limfjorden er tæt på: der er strandenge, fiskehejrer og æsler, mosekonebryg og glade hunde.

Naboerne er også kunstnere og vi har slået os sammen om et fælles projekt GALLERI RÅGHØJ - vor baghave bliver til skulpturpark og vi holder fælles kursusdage.

Anne-Mette Lehrskov
www.amlehrskov.dk

Råghøj 27 Tæbring
7900 Nykøbing Mors
T + 45 6013 75 04
sojlegalleriet@gmail.com